Gulvafhøvling

Hvorfor skal du vælge os til din gulvafhøvling?

Vores kunder elsker os bl.a. pga. følgende:

Effektiv og professionel gulvafhøvling i København og omegn

Dansk gulv- og malerservice har mange års erfaring, og har stor ekspertise indenfor gulvafhøvling i København. Dette betyder, at vi ved, at effektivitet spiller en stor rolle, når det kommer til at stille vores kunder tilfredse.

Med den viden er vi i stand til at udføre arbejdet på dit gulv på bedste vis. Har du derfor et skadet gulv med mange dybe ridser eller ujævnheder, vil DAGM være det mest fornuftige valg til din gulvafhøvling i København.

Vores mange års erfaring indenfor gulvbranchen gør, at vi med god samvittighed kan kalde os selv gulveksperter. Vi behandler både kunde og gulv med stor respekt, og derfor forlader vi hverken kunde eller arbejdsplads, før vi har ryddet op, og kunden er fuldt tilfreds med den samlede oplevelse med os.

Din tryghed betyder meget for os, og derfor har du tilfredshedsgaranti, når du vælger os til din gulvafhøvling i København.

Skriv besked ↓

  gulvafslibning i herlev

  Der kan være stor forskel på pris mellem gulvafhøvling og et helt nyt gulv

  Et nyt gulv kan nogle gange være vejen frem til et nyt og flot underlag, men du kan med sikkerhed ikke matche en given pris på en gulvafhøvling med et nyt gulv.

  En gulvafhøvling kan fuldstændig ændre looket på dit gamle og slidte trægulv. Det er lige meget om der er spartelklatter, ujævnheder, dybe ridser eller hvad det skulle være.

  Ved en gulvafhøvling går man simpelt ind under overfladen på træet og fjerne helt op til 4 mm af træet, hvilket resulterer i, at man pludselig står med det naturlige og originale træ, som man havde til at starte med, da gulvet blev lagt. Og med en gulvafslibning og noget lak oveni, kan du lige så godt spare de penge, og bruge dem på andre fornøjelser.

  Der kan dog være nogle ting, som kan påvirke din pris på en gulvafhøvling.
  Én af de mest betydende faktorer er antallet af kvadratmeter du gerne vil have afhøvlet.

  Men samtidigt skal der tages højes for bl.a. standen på gulvet, gulvtype og mange andre faktorer, inden vi kan komme med et kvalificeret bud på en pris på din gulvafhøvling.

  Ønsker du en troværdig og ærlig gulvmand til, at komme med et uforpligtende tilbud på din gulvafhøvling, skal du endelig være velkommen til at kontakte os.

  Nyt gulv, gulvafslibning eller gulvafhøvling?

  I de fleste tilfælde er der mange, som tror, at et skadet gulv skal udskiftet.

  Heldigvis er det ofte meget sjældent tilfældet. I nogle tilfælde kan en gulvafslibning være den helt rigtige løsning for at få flotte.

  Det kan samtidigt være den billigste og mest optimale løsning.

  Men andre tilfælde vil en gulvafhøvling blive en nødvendighed, hvis der bl.a. er tale om et meget gammelt gulv med større skader og ujævnheder.

  Uanset dine gulves behov, kan du trygt stole på, at vi til enhver tid rådgiver og vejleder dig til den bedste og mest optimale løsning.

  Processen efter en gulvafhøvling

  Efter en gulvafhøvling er det vigtigt, at der altid skal foretages en gulvafslibning.
   
  Det er selve processen for, at gøre dine gulve klar til efterbehandling.
  På den måde kommer dine gulve til at se helt nye ud igen. 

  Har du brug for råd og vejledning i forhold til dine behov med dine gulve?
   
  Kontakt os på telefon: 25 51 51 61 og få en uforpligtende snak.
   

  Effektivitet har 3 betydninger hos DAGM

  1. Altid at have fokus på en god dialog og kommunikation med dig som kunde.
   
  • Det er selve nøglen til god service, fordi en god dialog og kommunikation sikrer os en mere effektiv proces på din gulvafhøvling.
  • Det sikrer dig en oplevelse ud over det sædvanlige.
  • Du vil fra starten af processen være sikker på din gulvafhøvling pris.

  2. Gulve er en livsstil og en passion.
   
  • Vi behandler altid dine gulve, som var det vores egne. Af den grund bruger vi gerne ekstra tid, for at opnå det flotteste resultat.
  • Vi udfører aldrig et gulvarbejde, som vi ikke selv vil være 120% tilfreds med.
  • Vi takker aldrig ja til et gulvarbejde, hvis vi ikke føler, at vi kan udføre et gulvarbejde af den højeste kvalitet efter dine behov.

  3. Ærlighed og troværdighed.
   
  • Vi vejleder dig altid til det bedste gulvarbejde efter dine gulvs behov
  • Du kan med sikkerhed have tiltro på, at alle vores aftaler altid vil blive overholdt.
  • Vi fakturerer dig aldrig for ekstra arbejde.
   
  Har du brug for en gulvafhøvling?
   
  Kontakt os på telefon: 25 51 51 61 og få en uforpligtende snak.

  Kontakt os endelig

  Tænker du, at vi lyder som den gulvservice, som skal stå for din gulvafhøvling? Så tøv endelig ikke med, at kontakte os pr. telefon 25 51 51 61, mail, Facebook eller via vores kontaktformular.

  Eftersom en god gulvservice og en effektiv arbejdsgang er mærkesager for DAGM, vil vi altid vende tilbage med et uforpligtende tilbud inden for meget kort tid.
  Der kan være nogle opgaver, som er en anelse mere komplicerede, som vi kan være nødsaget til at komme ud og kigge på først.

  Vi bestræber os til hver en tid efter, at dét tilbud du modtager, også bliver den pris, som du ender med at skulle betale, når vi har ryddet op og forladt arbejdspladesen.