Gulvafslibning

Hvorfor skal du vælge os til din gulvafslibning?

Vores kunder vælger os bl.a. pga. følgende:

Effektiv gulvafslibning i København og omegn

Søger du en professionel og yderst effektiv fagmand til din gulvafslibning i København området og Storkøbenhavn? Så er vi hos DAGM det helt rette valg for dig.

Vi besidder mange års erfaring indenfor branchen, og har ydet vores service for både virksomheder, privatpersoner og offentlige institutioner i København og omegn. Der arbejdes effektivt, og så snart du booker en tid hos os, kan du se frem til et flot gulv indenfor kort tid – hver gang.

DAGM udfører alle former for behandlinger af dit trægulv. Vi afhøvler, afsliber, behandler og lakerer. Dette betyder, at vi står klar til at tage os af din gulvafslibning eller anden gulvopgave, som vi vil kære om, så du som kunde, bliver 100% tilfreds med det nye look.

underside_gulvafslibning

Uforpligtende pris tilbud på din gulvafslibning

Et nyt gulv kan være rigtig flot, men kan også koste mange penge – det ved vi, men en effektiv omgang gulvafslibning har en meget lavere pris. Mange kigger på deres gulv og mistænker, at de har brug for et helt nyt gulv, selvom det sjældent er tilfældet. En afslibning af dit gulv kan gøre underværker for dit gulvs udseende og vil ikke koste dig det hvide ud af øjnene. Og med et afsluttende lag gulvlakering, kan du rigtig se hvordan dit gamle trægulv, pludselig kommer tilbage til live.

Vores gulvafslibninger har medført til en enorm tilfredshed blandt kunderne, og er fortsat den foretrukne metode. I Danmark er der en masse gamle bygninger, hvoraf mange af dem har et gammelt gulv af træ. Trægulvene nu til dags er lavet af tykt træ og kan derfor tåle mange afslibninger – flere end du tror. Så hvis du står, og er i tvivl om, hvorvidt dit gulv blot trænger til en afslibning, eller helt skal udskiftes. Så kontakt os endelig og lad os have en samtale, hvor du kan få et uforpligtende prisoverslag på din gulvafslibning.

Vores team

Vores team består af Dygtige fagfolk der alle har et fælles mål om at give vores kunder den gulvservice de har brug for og fortjener. Når en aftale er på plads, er vores gulvmænd 110% dedikeret og sørger altid for at overholde aftalen. Hvis der mod al sandsynlighed skulle opstå en komplikation der gør vi ikke kan overholde aftalen, vil du som den første blive informeret. Og så finder vi en løsning sammen der er tilfredsstillende for alle.

Vi er passioneret omkring vores arbejde og sætter en stor ære i at udføre et fantastisk resultat. Er du interesseret i vores service, så kontakt os på mobil 25 51 51 61, mail Kontakt@dagm.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular, vi står altid klar til at håndtere din gulvafslibning.   

Fleksibel gulvmand

Vi ved fra erfaring at kundernes behov og ønsker er forskellige og derfor justerer vi vores arbejde ud fra den specifikke kunde, vi nu arbejder med. Har du et krav om en bestemt tid på ugen, vi skal komme, eller er der noget vi skal være særlige opmærksomme på, når vi arbejder. 

Uanset hvilke forbehold vi skal forholde os til, vil vi gøre vores bedste, for at opfylde det. Fleksibilitet er en af vores værdier og det er vigtigt for os, at du som kunde, kan mærke at din gulvmand er fleksibel. 

Hvad kan en gulvafslibning gøre for dig?

Afhængigt af hvor dybt der skal slibes hos dig kan man enten vælge en letslibning eller en fuldslibning. Dette skal vurderes ud fra trægulvets stand.

Ved en let gulvafslibning slibes selve træet ikke. Man kan nøjes med, at slibe den gamle overfladebehandling af, og derfor lægge en ny gulvbehandling med en af nedenstående muligheder. Det er en simpel behandling, som kan sikre dig at dit gulv holder længere.

Ved en fuld gulvafslibning slibes der mere af gulvet. Vi udfører fuld gulvafslibning ved gulve som har dybe ridser og skader. Her sliber vi et meget tyndt lag af trægulvet overflade og derefter lægger en ny gulvbehandling.

Lakbehandling efter gulvafslibning

Efter en gulvafslibning kan en gulvlakering være med til, og skabe et rent og højglans look til dit trægulv. Hos DAGM bruger vi efter gulvafslibningen vandbaseret lak. 

Vi lakerer efter afslibningen dit gulv tre gange, så der er en god slidstyrke, og så gulvet bliver mere holdbart. På den måde kan du også i fremtiden være sikker på, at en ny gulvafslibning ikke bliver nødvendig ved synlige ridser, da du bare kan nøjes med netpolere gulvet.

Vi hjælper hos Dansk Gulv og Malerservice dig gerne med både gulvafslibning og gulvlakering efterfølgende.

Afslibning af 50m2

✔️ Behandling 3x hvid pigmenteret mat lak
✔️ Bortskaffelse af affald
✔️ 3 års garanti

Afslibning af 70m2

✔️ Behandling 3x natur mat lak
✔️ Bortskaffelse af affald
✔️ 3 års garanti

Afslibning af 100m2

✔️ Behandling 1x hvid lud
✔️ Behandling 1x hvid sæbe
✔️ Bortskaffelse af affald
✔️ 3 års garanti

Hvorfor skal du investere i en gulvafslibning?

Gulvafslibning sparer dig en masse penge, og hvis din bolig skal udlejes eller sælges, så ville et afslebet gulv gøre et glimrende førstehåndstryk på både køber og lejer. Desuden vil den pris, som det koster at få afslebet gulvet være markant lavere end den pris, som lejligheden/huset ville stige med i Salgspris.

Her kan du se nogle af de fordele der er ved at få en gulvafslibning:

  • Du sparer penge i forhold til mange andre gulvydelser
  • Mængden af tid det tager for en gulvafslibning er mindre i forhold til at få det skiftet
  • Dit oprindelige gulv vil forblive, hvilket er en mere bæredygtig løsning
  • Du vil modtage en behandling af dit nuværende gulv, så det nærmest ligner det er helt nyt
 
Kontakt os nu og lad os vise dig i praksis de mange fordele der er ved en gulvafslibning.
 

Hvornår trænger dit gulv til en afslibning?

Dit gulv har typisk brug for afslibning, når lakken på dit trægulv er slidt af, eller har mange ridser generelt. Hvis du f.eks. ejer et kæledyr, kan du i nogle tilfælde også forvente, at skulle afslibe dit gulv hyppigere. Det samme er gældende når man spilder noget flydende (andet end vand), der klistrer, laver mærker eller gør gulvet snavset.

Disse ting er gældende, uanset hvilken kvalitet dit gulv har. Kontakt os i dag og lad os få en professionel gulvmand ud og hjælpe dig med din gulvopgave.

Vores fremgangsmåde til en kvalitetsbevidst gulvafslibning

En gulvafslibning hos os, vil typisk starte med en ’’grov slibning’’ af gulvet for at fjerne rester fra tidligere efterbehandlinger. På denne måde retter vi alle ujævnhederne i gulvet. Dermed sørger vi for en ensrettet overflade over det hele. Herefter laver vi en finslibning for at få en glattere overflade og et flottere resultat i slutningen af processen. Når dette er gjort, er gulvet klar til at få en efterbehandling med de materialer, som du som kunde ønsker. Det kunne være du havde et par tanker omkring trægulvets udtryk og farvevalg. Uanset om du har besluttet dig for hvordan dit gulv skal være, eller om du har behov for inspiration, står vi klar til at hjælpe. Hos os vil du altid få den bedste rådgivning, så du får det drømmegulv, du har ønsket dig.

Udover at en efterbehandling har betydning for farven af gulvet, så har de forskellige behandlinger også nogle praktiske elementer som man kan tage højde for. Vi rådgiver altid i, hvilke behandlinger der vil være optimalt at benytte sig af, i forhold til lige præcis dit hjem, samt hvordan du fremover håndterer dit gulv efter en gulvafslibning.

 

Kontakt os endelig

Synes du, at vi lyder som gulvmanden, som skal stå for din gulvafslibning? Så tøv endelig ikke med, at kontakte os pr. telefon 25 51 51 61, mail, Facebook eller via vores kontaktformular.

Da god gulvservice og effektiv arbejdsgang er mærkesager for DAGM, vi vil altid vende retur med et uforpligtende tilbud inden for kort tid.

Der kan være nogle opgaver, der er mere komplicerede, som vi kan være nødt til at komme ud og bese først.

Vi bestræber os altid efter at det tilbud du modtager også bliver den pris, som du ender med at betale, når vi har ryddet op og forladt arbejdspladesen.

Gulvafslibning pris

En pris på gulvafslibning kan være svært at specificere. Alle gulve er forskellige i størrelsen, materialer og stand. Derudover er det også et spørgsmål om hvordan gulvet er blevet behandlet førhen. 

Derfor vil det være svært at give en fast pris, uden at have nogle informationer om det specifikke gulv og et visuelt billede at hvordan det ser ud. 

En vejledende pris vil blot være forvirrende og give en løs aftale mellem os og kunden, som højest sandsynligt ikke vil blive overholdt, det ønsker vi ikke!

De bedste resultater kan leveres når der er blevet lagt tid ind i forarbejdet, så vi ved hvilket form for gulv vi har med at gøre. Når alle detaljerne er på plads, skræddersyer vi et uforpligtende tilbud der er justeret efter dine behov og ønsker, så du kan være sikker på at få den perfekte gulvafslibning der passer til dig. Kontakt os i dag på 25 51 51 61, så finder vi sammen en løsning der fungerer optimalt.

stor stue med nyt gulv
skinnende gulv

Oliebehandling efter gulvafslibning

En anden mulighed for behandling efter gulvafslibning er oliebehandling.

Når vi benytter oliering som gulvbehandling bevarer du træets naturlige overflade og struktur efter en gulvafslibning. Det er altid nemt at rengøre gulvet efter en oliebehandling, og gulvet forbliver naturligt og praktisk. 

Med en oliebehandling har du som kunde hos DAGM mange valgmuligheder. Du kan vælge, at træet skal have en mere lys, mørk eller grålig glød. Der er mange muligheder at vælge mellem.

Ludbehandling efter gulvafslibning

Den sidste behandling vi tilbyder efter vores gulvafslibning er ludbehandlingen. Ludbehandling er for dig der har trægulv, og som gerne vil give det et naturligt flot look efter gulvafslibningen. Ludbehandlingen er for dig, som gerne vil give dit trægulv et nyt frisk look til billigere penge.

Vi hjælper dig hos DAGM dig gerne igennem hele processen af både gulvafslibning og efterbehandlingen.

Kontakt os i dag på 25 51 51 61, hvis vi skal stå for din gulvafslibning og efterbehandling. Du er også velkommen til, at udfylde vores kontaktformular her på siden, og så vil vi besvare din henvendelse hurtigst muligt, og tilbyde dig et uforpligtende tilbud, som du kan tage stilling til.

Hvor lang tid tager en gulvafslibning at udføre for os?

En gulvafslibning opgave kan variere meget fra opgave til opgave. 

Det skyldes både hvor stor en gulvafslibning som vi skal udføre, og hvor mange lag af efterbehandling der skal på. I gennemsnit plejer vi, at bruge omkring to til fire dage på en gulvslibning. Efter en gulvafslibning og gulvbehandling med lak er det vigtigt, at gulvet ikke betrædes indtil et par timer efter sidste behandling. En behandling med lud eller oliebehandling må først betrædes dagen efter at behandlingen har fundet sted.

Vores lakbehandling har en hærdingsproces på minimum 3 dage, hvor det er vigtigt, at du ikke dækker gulvet med tæpper eller lignende.

Vores kunders tilfredshed er altid vores første prioritet

Hos Dansk sørger vi altid for, at vores kunder er tilfredse med vores service og arbejde. 

Vi stræber altid efter, at levere gulvafslibning efter højeste kvalitet, som vores kunder og vi selv er tilfredse med. Gulve er vores passion, og derfor kan vores kunder altid regne med, at vi vil bruge professionelt udstyr og den ekstra tid det tager for, at opnå den flotteste gulvafslibning.

nyt trægulv

Vi tilbyder

Vi kan som sagt tilbyde de fleste gulvbehandlinger. Så hvis du er interesseret i at læse mere om hvilke gulvmuligheder du har, så hop ind her og se hvad vi ellers kan tilbyde. Har du spørgsmål angående vores ydelser er du mere end velkommen til at kontakte os.

Gulvlakering

Gulvbehandling

Gulvafhøvling

Har du en ide eller et specifikt ønske til dit gulv, kan vi højest sandsynligt hjælpe dig uanset opgavens omfang og kompleksitet.