Gulvafslibning Ballerup

Har dit gulv brug for en kærlig hånd efter mange års tjeneste?

Inden du tyr til ekstremerne og investerer i et splinternyt gulv, så hiv fat i os fra Dansk Gulv og Malerservice. Når vi har rendt over dit gulv med enten den ene eller anden gulvbehandling, vil du blive overrasket over, hvordan dit gulv kommer til at fremstå helt nyt som taget direkte fra byggemarkedet.

Vi har mange års erfaring med gulvservice, og vi tilbyder gulvafslibning i Ballerup og andre byer nær København. 

Mere end 18 års erfaring med gulvafslibning i Ballerup

Vi tør godt garantere, at du vil blive tilfreds med vores gulvafslibning i Ballerup – og hvis du ikke er det i første omgang, giver vi den hjertens gerne en ekstra skalle. 

Med en erfaring i branchen, der rækker mere end 18 år tilbage, er vi specialister inden for samtlige gulvtyper.

Vi kender til de enkelte materialers muligheder og begrænsninger, og vi trækker både på vores mangeårige erfaring og faglige viden, når vi skal finde frem til den mest optimale behandling af dit gulv. 

Gulvafslibning i Ballerup - frisk dit gulv op

Ligesom alle andre dele i en bolig eller virksomhed viser tiden sin tand i form af brugsspor og slitage. Gulvet er noget af det, som rager flest tegn på slid til sig. Vi trækker møblerne hen over gulvet, vi går på det med eller uden sko og meget mere. Det slider på overfladen. 

Vi lytter med stor iver og motivation til dine behov, og du kan forvente, at vi altid vejleder dig ud fra et ærligt og professionelt grundlag. Vi hjælper dig gerne med gulvafslibning i Ballerup og hjælper dig med at vurdere, om dit gulv vil have godt af gulvafhøvling eller andre typer af  gulvbehandling også.  

gulvafslibning i herlev

Møder ethvert behov for gulvafslibning i Ballerup

I de fleste tilfælde kan en grundig gulvafslibning være tilstrækkelig for et tilfredsstillende resultat. Er der mange markante brugsspor i dit gulv i form af tydelige ridser, store revner eller dybe huller, kan det dog være en god ide at foretage en gulvafhøvling først.

Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du har brug for gulvafslibning eller gulvafhøvling i Ballerup eller omegn. 

Giv os et kald for kompetent gulvafslibning i Ballerup

Er du interesseret i at nyde godt af vores gulvservice?

Vi tilbyder altid skarpe priser til vores kunder, uanset om du søger gulvafslibning som privatkunde eller erhvervskunde. Samme høje standard gør sig også gældende for vores arbejdsmoral, og vi tilgår enhver opgave med stor respekt og omhu. 

Ring til os på telefon 25 51 51 61. Så kan vi tage en uforpligtende snak om dit behov for gulvafslibning i Ballerup.