Gulvafslibning Jyllinge

Med 18 års erfaring i gulvbranchen, har vi skabt mange flotte resultater med gulvafslibning i Jyllinge. Med så mange erfarne år i ryggen, har vi en bred forståelse af alle typer gulve og for hvordan de skal behandles.
 
Vores største prioritet er tilfredshed. Når vores kunder er glade og tilfredse er vi det også. Derfor arbejder vi også med en tilfredshedsgaranti. Så du som kunde altid, kan være tryg ved at lade Dansk Gulv- og Malerservice, stå for behandlingen af dine gulve. 

Lad os stå for din gulvafslibning i Jyllinge

Vi ved hvordan man håndterer alle gulve og du vil helt sikkert blive positivt overrasket. 
 
Vi tager altid alle henvendelser seriøst og ved, at det kan være en smule stressende for nogle, at have håndværkere. Derfor gør vi meget ud af ikke, at forstyrre med vores arbejde, mere end højst nødvendigt.
 
Desuden holder vi åbent til kl. 20 de fleste dage og sammen kan vi helt sikkert, finde en løsning der passer dine behov. 

Gulvafslibning i Jylling til privat og erhverv

Om det er din private stue eller kontoret, der kunne bruge en opfrisker, står vi klar til at hjælpe dig med gulvafslibningen i Jyllinge. 
 
Vi har arbejdet med gulvafslibning i Jyllinge, i mange år og kan uden tvivl også fikse dine gulve. 

Vi trækker altid på vores erfaring og store faglige viden, så vi kommer frem til det bedste resultat. Derfor kan du som kunde, roligt kan lade os stå for gulvafslibningen i Jyllinge. 
 
Tilfredshed er fokuspunktet og vi tilføjer derfor ikke ekstra udgifter, for små ændringer undervejs i processen. 
 
Med nogle af de mest konkurrencedygtige priser, kan vi helt sikkert finde en løsning der matcher dine behov. 
gulvafslibning i herlev

Giv dine gulve nyt liv med gulvafslibning i Jyllinge

Ikke alle gulve der skal håndteres ens. Men heldigvis, kan vi vores kram og har prøvet at slibe stort set alle typer gulve. Vi sørger for en ærlig og faglig vurdering af, hvad der er muligt og hvor begrænsningerne eventuelt skulle være. 
 
Det er klart at gulve tager lidt skade over årene. I form af misfarvning fra sollys og spildte væsker, men også ved dagligt brug, møbler og lignede. 
 
Nogle gulve er mere medtagede end andre og har større ridser og huller. I de tilfælde kan det være nødvendigt med en gulvafhøvling først, for helt at få bugt med disse. 
 
Men vi guider dig altid til den bedste løsning, til den bedste pris, så dine gulve igen bliver som nye. 
Men ligegyldig hvilken gulvbehandling du beslutter dig for, kommer det til at gøre en stor forskel for rummets udtryk.

Skal du bruge en gulvafslibning i Jyllinge?

Kontakt os allerede i dag, så finder vi en løsning der passer til dig. Hvis du har spørgsmål eller kunne tænke dig at vi kom et smut forbi og så dine gulve. Er du også meget velkommen til at ringe på telefon 25 51 51 61

Med 18 års erfaring og en tilfredshedsgaranti, kan vi helt sikkert hjælpe, med at give din bolig eller virksomhedslokaler et friskt pust, med en gulvafslibning i Jyllinge.