GULVAFSLIBNING Måløv

Har dit gulv været flere generationer igennem og kunne godt bruge en kærlig hånd? Gulvafslibning kan gøre en merkant forskel for dit gulv og rummets udtryk.

Men inden du sætter dig for at der skal lægges nyt gulv på, så kontakt Dansk Gulv og Malerservice. Vi har mere end 18 års erfaring med gulve og kan meget muligt spare dig for en dyrere omgang.
Når først vi har taget en tur med slibemaskinen, vil du blive glædeligt forundret, over hvor smukt og nyt det er blevet.
Efter vi har taget os af det, kommer det til at fremstå som nyt.
Derfor er et nyt gulv ikke altid løsningen, i mange tilfælde kan vi klare det med en gulafslibning.

Vi kan vores kram og leverer professionel gulvafslibning i Måløv.

Forny dit gulv med gulvafslibning i Måløv

Med 18 års solid erfaring i gulvbranchen, tør vi godt påstå at du ikke vil fortryde, at lade Dansk Gulv- og Malerservice, tage sig af din gulvafslibning i Måløv. 

Vi går i hvert fald ikke fra arbejdsstedet, før du er tilfreds med dit nye gulv.

Efter så mange år, er der ikke den slags gulv vi ikke har behandlet. Vi ved hvordan de forskellige typer skal gribes an og hvordan gulvafslibningen skal foregå.

Der kan være en stor forskel på gulve, både type og areal, men også bump, buler og huller. 

Det kræver dygtige fagfolk, at få det hele dækket og give et flot resultat. Men heldigvis er vi erfarne folk, med stor faglig vidden og ved hvordan det hele skal gribes an. 

Den samme standart gælder også, når vi indgår en aftale. Vi tager imod alle opgaver med omhu og respekt for faget.

Vi møder alle behov indenfor gulvafslibning i Måløv

Nogle gulve er mere brugte end andre, derfor kan der i nogle tilfælde være behov for en gulvafhøvling, før vi begynder på gulvafslibningen.

Dette er eksempelvis, hvis der er store ridser eller revner. Men i de fleste tilfælde, er en gulvafslibning nok.

Ring til os allerede i dag, hvis du søger dygtige fagmænd, til din gulvafslibning i Måløv. Vores telefonnummer er 25 51 51 61.

gulvafslibning i herlev

Gulvafslibning i Måløv af dygtige fagfolk

Flere overser måske gulvet, men det har en meget stor effekt på hele rummets fremtoning.

Efter nogle år, begynder brugssporene at sætte sig og slitagetegn dykker op. Dette kan ikke undgås, når vi går med og uden sko på det, trækker møbler henover og ikke mindst taber genstande og væsker på det. Alt dette og mere til slider på overfladen.

Når du kontakter os lytter vi altid til dine behov og ønsker, så vi kan give dig de gulve du drømmer om. Du kan altid forvente en ærlig og professionel vurdering. Vi er her for at hjælpe dig med gulvafslibningen i Måløv, derfor er du mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Skriv eller ring til os

Er du interesseret i en flot gulvafslibning i Måløv?

Så kontakt os i dag. Vi har altid gode priser til både private og virksomheder.

Giv os et kald på 25 51 51 61 eller send en mail til kontakt@dagm.dk. Så finder vi sammen en løsning, til din gulvafslibning i Måløv.