Gulvafslibning Nørrebro

Er du så heldig at have trægulve i dit hjem? Men er de ikke længere så flotte, som da du flyttede ind i boligen? Det er der heldigvis råd for.

Med vores hjælp kan du få dine trætte trægulve til at fremstå som nye igen.

Hos Dansk gulv- og malerservice kan vi udrette mirakler med dine trægulve. Vi er eksperter i alle former for behandlinger, og uanset hvor slidt dit trægulv er, kan vi få det smukt igen.

Ring efter os, når du skal have foretaget en gulvafslibning på Nørrebro.

Det vil du ikke komme til at fortryde.

Kan vi hjælpe dig med andet end gulvafslibning på Nørrebro?

Ja, det kan vi. Gulvafslibning er blot en af de former for services, som vi beskæftiger os med hver eneste dag. Vores gulvafslibning på Nørrebro indbefatter også:

  • Afhøvling af dine gulve
  • Lakering af dine trægulve
  • Sæbebehandling af dine trægulve
  • Andre typer af gulvbehandling

Gulvafslibning Nørrebro - med hjertet på det rette sted

Hos vores gulvfirma er vi alle fælles om én ting: Vi brænder for smukke trægulve og for at give vores kunder det bedst mulige resultat.

Vi har tilsammen mange års erfaring med gulvservice, og vi er kendte for vores gennemførte arbejde. Når du ringer efter os, kan du med ro i maven vide dig sikker på, at vi gør vores arbejde helt færdigt, før vi går. At springe over, hvor gærdet er lavest, er ikke en mulighed hos os.

Er du ikke tilfreds med det arbejde, vi har udført? Så er vi heller ikke selv tilfredse. Derfor tilbyder vi dig tilfredshedsgaranti, når du hyrer os til gulvafhøvling eller gulvafslibning på Nørrebro.

gulvafslibning i herlev

Vil du gerne vide mere om vores gulvafslibning på Nørrebro?

Vi er kun et opkald eller en mail væk, hvis du har spørgsmål til vores gulvafslibning på Nørrebro eller priser.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os. Så sidder vi klar til at hjælpe dig, så godt vi kan.

Grib telefonen og tast 25 51 51 61 eller kontakt os per mail ved at skrive til kontakt@dagm.dk. Så svarer vi hurtigt på dine spørgsmål.

Ring eller skriv gerne. Uanset om du har brug for rådgivning i forhold til dine trægulve, eller om du gerne vil bestille en tid til gulvafslibning på Nørrebro.