Gulvafslibning Rødovre

Tager dine trægulve sig ikke længere så godt ud, som de har gjort? Så hiv fat i en professionel gulvmand.

Hos Dansk gulv- og malerservice er vi eksperter i gulve og gulvbehandlinger. Hvad enten det er gulvafhøvling eller gulvafslibning i Rødovre, der er behov for, er vi mand for at tage os professionelt af dine gulve.

Med mange års erfaring i bagagen kan du være sikker på et flot og færdigt resultat, når du hyrer os til gulvafslibning i Rødovr..

Book en tid hos allerede i dag.

Gulvafslibning Rødovre - når det bedste kun er godt nok til dine gulve

Som erfarent gulvfirma ved vi alt, der er værd at vide om trægulve. Og du skal endelig spørge løs, hvis du har brug for gode råd eller vejledning til din gulvafslibning i Rødovre.

Hyrer du os som din gulvmand, sørger vi for, at dine trægulve kommer til at se ud, som du gerne vil have det. Drømmer du om blanke, lakerede gulve, der er modstandsdygtige over for alle former for skidt og snavs? Eller forestiller du dig nærmere et mere naturligt, mat look, som du kan opnå med eksempelvis en sæbebehandling?

Vi får dine gulvdrømme til at gå i opfyldelse. Uanset hvilket udtryk du drømmer om. Kontakt os gerne allerede i dag, så vi kan finde en tid til gulvafhøvling eller gulvafslibning i Rødovre til dig.

Hvad kan vi tilbyde dig ud over gulvafslibning i Rødovre?

Vi er et alsidigt gulvfirma, der kan tilbyde et bredt udvalg af forskellige gulvopgaver:

Gulvafslibning
Gulvafhøvling
Gulvlakering

Udover vores brede vifte af service ydelser, så stiller vi også professionel sparring og rådgivning til rådighed.

gulvafslibning i herlev

Vil du gerne bestille tid til en omgang gulvafslibning i Rødovre?

Vi hører altid gerne fra dig. Det gælder både, hvad enten du har spørgsmål til vores ydelser eller priser, eller hvis du gerne vil bestille en tid til gulvafslibning i Rødovre eller omegn.

Vi er nemme at komme i kontakt med. Du kan enten give os et kald på telefon 25 51 51 61 eller skrive dine spørgsmål ned og sende dem til os via mail til kontakt@dagm.dk.

Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer, så du kan få et hurtigt svar på din henvendelse. Vi håber at høre fra dig.