Gulvafslibning Skovlunde

Hos Dansk Gulv og Malerservice står vi bag flotte resultater, der taler for sig selv. Vi har mere end 18 års erfaring i gulvbranchen, og gennem vores mange år på bagen har vi specialiseret os inden for samtlige typer af gulve.

Selvom vores service ligger på ekspertniveau, koster vores gulvservice ikke en formue. Vi sætter en ære i at være din foretrukne gulvmand, og vi hjælper dig gerne med at få det absolut bedste frem i dine gulve.

Der er ikke den opgave inden for gulvbehandling, vi ikke kan klare eller ikke mestrer til perfektion. Derfor er vi din personlige samarbejdspartner, når du søger effektiv og kvalitetsbevidst gulvafslibning i Skovlunde. 

Få gulvafslibning i Skovlunde - vi hjælper både privat og erhverv

Vi tilbyder vores gulvafslibning i Skovlunde til både privatkunder og erhvervskunder.

Vi lytter med store ører til hvert enkelt kundes specifikke behov, og vi trækker på vores store faglighed og mangeårige erfaring, når vi sliber os frem til den bedste løsning.

Vores kendskab til de enkelte gulvtyper er stor, så vi tager både højde for mulighederne og begrænsningerne, når vi rådgiver dig om dit gulv. 

Gulvafslibning i Skovlunde på lige fod med nyt gulv

Er dit gulv meget medtaget som tiden er gået, og overvejer du at investere i et helt nyt gulv?

Vent med at kaste håndklædet i ringen, til du har været i dialog med os. Ofte kan en grundig gulvafslibning i Skovlunde gøre lige så store underværker for gulvets stand og udtryk.

Vi tager gerne et kig på dit gulv og giver dig et godt tilbud på gulvafslibning eller gulvafhøvling i Skovlunde. Så kan du bagefter vurdere, om du vil gå med et nyt gulv eller satse på en effektiv gulvbehandling.  

gulvafslibning i herlev

Få det bedste frem i dine gulve - bestil gulvafslibning i Skovlunde hos os

Er brugssporene trængt dybt ned i gulvet i form af revner, tykke ridser eller små huller? Så kan en gulvafhøvling muligvis være nødvendig, før vi sætter gang i slibemaskinen.

Vi hjælper dig altid med at vurdere, hvad der skal til for at få dine gulve til at tage sig ud som nye igen.

Uanset hvilken gulvbehandling, du ender ud med, garanterer vi, at dit gulv vil få splinterny og flot karakter.

Vil du gerne vide mere om vores gulvafslibning i Skovlunde? Ring til os

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores gulvservice, eller hvis du gerne vil have os til at se på dine gulve. Vi har stor erfaring og kan derfor altid levere et godt resultat, er uheldet ude, har du 100% tilfredshedsgaranti. 

Du kan fange os på telefon 25 51 51 61.