Gulvafslibning Stenløse

Dansk Gulv- og Malerservice er eksperter, i alle afskygninger af gulve – dertil også gulvafslibning i Stenløse. 
Vi har en stor passion for gulvarbejdet og alt hvad det indebærer. Vi har arbejdet med det, i mere end 18 år. Derfor tør vi sige højt, at vi har rigtig godt styr på det vi laver. 
En gulvafslibning i Stenløse er noget for dig, hvis dine gulve har udtjent mange års service og godt kunne bruge en opfrisker. Dette gælder både til erhverv og i privaten.  

Professionel gulvafslibning i Stenløse

Har dine gulve, ligesom som mange andre, været igennem flere generationer uden en gulvafslibning? Og måske har du flere gange, tænkt på at få det skiftet? Så prøv først at få os forbi en gulvafslibning i Husum.
 
I rigtig mange tilfælde, kan en gulvafslibning få dine gulve til at se helt nye ud. Så behøver du ikke gå igennem en længerevarende, økonomisk tung omgang, med det komplette udskift.   
 
Så tøv ikke med at kontakte os, så kommer vi forbi og laver en vurdering af dine gulve. Vi hjælper dig til et flotteste resultat, så dine  gulve igen ser nye ud. 

Over 18 års erfaring med gulvafslibning i Stenløse

Med så lang en virksomhedshistorik, er vi efterhånden blevet specialister i alle typer gulve. Derfor trækker vi altid på vores erfaring og faglige viden, når vi vurdere dit gulv. Vi har skabt utalige af flotte resultater, gennem årene. 
 
Du få en ærlig og professionel vejledning til din gulvafslibning i Stenløse. Derved hjælper vi dig med at se, hvilke muligheder og begrænsninger, netop dine gulve har.
gulvafslibning i herlev
Vi kommer gerne forbi og foretager en uforpligtende vurdering og giver dig også en konkurrencedygtig pris. 
 
Vi har et stort fokus på ærlighed og transparens og giver derfor altid tryghedsgaranti, på alle gulvafslibninger i Stenløse. 
 
Ring på  25 51 51 61 og få et godt tilbud.

Det billigere alternativ til nye gulve - Få gulvafslibning i Stenløse

En gulvafslibning er i næsten alle tilfælde, dit alternativ til at få dine gulve til at se friske og nye ud. Det er klart en anbefaling at få Dansk Gulv- og Malerservice til at vurdere dem, før du investerer i nye gulve. 
 
Vi tager os godt af dine gulve. Også selv, hvis de skulle være præget af ridser, huler og buler. I nogle tilfælde kan det være nødvendig med en gulvafhøvling først. Men dette tager vi os naturligvis også af. 
 
Efterfølgende kan du selv vælge hvilken efterbehandling du ønsker. Om det skal være med lud, olie eller lakering.  
 
Vi klarer alle typer gulve, til gulvafslibning i Stenløse. Nye gulve kan give et rum markant mere karakter og er med til at lyse rummet op.

Spørgsmål om gulvafslibning i Stenløse?

Vi er eksperter indenfor gulvafslibning i Stenløse og tilbyder derfor altid 100% tryghedsgaranti, til dig som kunde, når du vælger os. Dette gælder alle vores services. 
 
Da vi er så passionerede omkring vores arbejde, melder vi oftest tilbage på din henvendelse, indenfor 24 timer. 
 
Du kan kontakte os på tlf. 25 51 51 61