Gulvafslibning Valby

Er det ved at være oppe over, at dine trægulve igen bliver slebet ned og behandlet? Så tag kontakt til din lokale fagmand til gulvafslibning i Valby.

Hos Dansk gulv- og malerservice hjælper vi vores kunder med deres gulve hver eneste dag. Der er ikke det gulv, vi ikke kan få til at fremstå som nyt igen, og der er ikke den opgave med gulve, vi ikke gerne kaster os over. Er du usikker på, hvad dit gulv trænger til, kan du altid tage os med på råd.

Få et godt tilbud på gulvafslibning i Valby – kontakt os allerede i dag.

Gulvafslibning Valby - hvad får du med i pakken hos os?

Der er mange fordele ved at hyre os til en opgave med gulvafslibning i Valby:

  • Mange års erfaring inden for gulvbranchen
  • Professionel vejledning og sparring
  • Hurtig svartid – både på telefon og mail
  • Konkurrencedygtige priser på vores ydelser
  • Overholdelse af alle vores aftaler
  • Tilfredshedsgaranti på det gulvarbejde, vi udfører.

Alt inden for gulvafslibning i Valby

Du kan ikke alene tage fat i os, hvis dine gulve trænger til at blive slebet ned. Vi kan hjælpe dig med flere ting.

Er dit gulv meget medtaget med dybe ridser og hakker, kan det blive nødvendigt med et opkvik. Det klarer vi også gerne for dig. Når vi er færdige med at slibe eller høvle dit gulv, kommer den vigtige efterbehandling ind i billedet.

Dit gulv er ikke klar til brug, før det er blevet behandlet på korrekt vis. Her står vi naturligvis også til rådighed, når du har brug for professionel hjælp til gulvlakering og alle andre services, som du har behov.

Vi kan med andre ord hjælpe dig med alle former for gulvservice og gulvafslibning i Valby og omegn.

gulvafslibning i herlev

Gulvafslibning Valby - kom nemt i kontakt med os

Du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du gerne vil have en pris på et stykke gulvarbejde.

Grib telefonen og tast 25 51 51 61 eller kontakt os per mail ved at skrive til kontakt@dagm.dk. Så svarer vi hurtigt på dine spørgsmål om gulvafslibning i Valby.

Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer, så du kan få et hurtigt svar på din henvendelse. Vi håber at høre fra dig.