Gulvbehandling

Hvorfor burde du vælge os til at udføre din gulvbehandling?
Udover vores store erfaring og kompetence sæt, er der:

Professionel og komplet gulvbehandling i København og Sjælland

Vi har hos DAGM mange års erfaring med udførelsen af den komplette gulvbehandling i København til alle vores kunder.

En gulvbehandling er som regel det sidste step i processen på at give dine gamle gulve et helt nyt og flot udseende.

Af den grund kan du til enhver tid stole på, at vi altid kommer med vores ærlige vurdering på servicen af dine gulve. Samt den bedste indsats på din gulvbehandling i København.

Selvfølgelig lytter vi til dig som vores kunde, og i sidste ende er det altid dig, der bestemmer, hvad du ønsker at få lavet.

Men vi er ikke blege for at fraråde dig for at få udført et bestemt gulvarbejde, hvis vi ikke vurderer dit ønske om dine gulve som det rigtige ud fra vores mange års erfaring og faglige kompetencer.
 

Skriv besked ↓

  Gulvbehandling med dine gulves behov i fokus

  Når man arbejder med gulve, er det yderst vigtigt, at man er særdeles detalje orienteret.

  Derfor har vi udformet effektiv 3 steps guide for gulvbehandling, hvilket kommer dig som kunde til gode.

  Processen går ud på, at vi:

  1. Undersøger dine gulve for dets behov.
  2. Vurdering om en eventuelt gulvafslibninggulvafhøvling  eller gulvlægning af et nyt gulv er en nødvendighed.
  3. Rådgivning og vejledning på den bedste og mest optimale gulvbehandling. Uanset, om du ønsker gulvlakering, ludbehandling eller oliebehandling.

  Hvad betyder det så for dig?

  Hos DAGM er det en principiel sag, at effektiviteten altid er i centrum.
   
  Derfor er det en selvfølge for os at god service og høj kvalitet, er kernen i vores arbejde. Kun på den måde kan vi sikre dig den bedst mulige gulvbehandling og gulvservice efter dit gulves behov.
   
  Af den grund undersøger vi altid dine muligheder på den gulvservice, som vil skabe de bedste og mest optimale resultater for dine gulve.
  På den måde sikrer vi, at dine behandlede gulve mindst holder lige så længe, som var de helt nye fra producenten.
  Kontakt os på telefon: 25 51 51 61 og få en uforpligtende snak.

  Pris på din gulvbehandling hos DAGM

  Det kan til tider være den rene jungle, at finde den rette pris for dig på din gulvbehandling.

  En gulvbehandling vil med 100% sikkerhed gøre underværker for dit gulv. Dette gælder både for gulvets udseende såvel som dets slidstyrke.

  Det er nemlig laget du lægger ovenpå det afslebne træ, som bestemmer farven, nuancen og hvor resistent overfladen skal være.

  Vores gulvbehandlinger har medført enorm tilfredshed hos vores mange kunder efterhånden, og derfor er vi stadig den foretrukne gulvmand for dem.

  Selvom det lyder for godt til at være sandt, så kan du trygt stole på at vores udførsel af en kompetent gulvbehandling hænger sammen med en ganske fornuftig pris.

  Så hvis du står og har spørgsmål angående vores gulvbehandlinger eller lignende, er du velkomme til at kontakte os. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer, da vi ved at sådan en beslutning ikke træffes med det samme.

  3 betydninger på effektivitet

  1. Vi har til enhver tid fokus på en god dialog og kommunikation med dig som kunde.
  • Det er selve nøglen til god service, fordi en god dialog og kommunikation sikrer os en mere effektiv proces på din gulvbehandling.
  • Det sikrer dig en oplevelse ud over det sædvanlige. 
  • Du vil fra starten af processen være sikker på din gulvbehandlings pris.

  2. Passion for godt håndværk ligger i vores DNA
  • Vi behandler altid dine gulve, som var det vores egne. Af den grund bruger vi gerne ekstra tid på dem, for at opnå det flotteste resultat.
  • Vi udfører aldrig et gulvarbejde, som vi ikke selv ville være 120% tilfreds med.
  • Vi takker aldrig ja til et gulvarbejde, hvis vi ikke føler, at vi kan udføre et gulvarbejde af den højeste kvalitet efter dine behov.

  3. Ærlighed og troværdighed.
  • Vi vejleder dig altid til det bedste gulvarbejde efter dine gulves behov
  • Du kan med sikkerhed have tiltro til, at alle vores aftaler altid vil blive overholdt.
  • Vi fakturerer dig aldrig for ekstra arbejde.

  Gulvbehandlinger

  Når du har fået lavet gulvbehandling hos Dansk Gulv & Malerservice ApS, er der tre mulige efterbehandlinger.

  Lakering, ludbehandling eller oliebehandling

  Behandlingerne kan bruges til alle slags trægulve, men fordi at træerne har forskellige slags farver og struktur vil resultatet selvfølgelig blive meget forskelligt.

  Har du spørgsmål omkring forhold til priser, eller har du brug for noget vejledning, så står vi til rådighed og er klar til at hjælpe dig.
  Vi sørger for, at du får lige det gulv du ønsker dig.

  Vi anvender produkter, Juncker, trip trap, Faxe med flere miljøvenlige produkter. Det er vigtigt for os at beskytte miljøet og at give dig det bedst mulige resultat i behandlingen af dit gulv.
  Vores produkter er ekstra slidstærke og giver et smukt resultat.

  Skal dit gulv afhøvles eller afslibes? Mange kunder er i tvivl, og vi er klar til at hjælpe dig.

  Gulvafhøvling af gulve skal altid ske, hvis dine gulve er meget skæve, kraftige limrester, spartlet ud, dybe ridser, større skader eller ferniseret.

  Afhøvling af gulve kan kun laves på trægulve, dog ikke på parketgulve eller lamelgulve. Hvis du får afhøvlet dit gulv, kan du ikke efterbehandle gulvet, da en afhøvling bearbejder trægulvet meget groft mellem 2 – 4 mm af gulvets overflade, og gør gulvet klar til gulvafslibning og derefter til efter behandling.

  Når du udfører en afhøvling på dit gulv, fjerner du alt det gamle på overfladen som f.eks. lak, fernis og mange års lag snavs, som ligger ovenpå dine trægulve. Snavset skal høvles af, da det er svært at slibe med et flot resultat.

  Gulvlakering skaber et elegant trægulv, der giver et rent og mat/højglans look, alt efter hvad man ønsker sig.

  Trægulve med lakbehandling er nemme at rengøre og nemme at vedligeholde. Det er en god løsning for dig, hvis du ønsker dig et flot gulv, der er nemt at vedligeholde, og som giver et smukt og slidstærkt resultat.

  Væsken lægger sig ovenpå lakken, og trænger ikke ned i gulvet, og så er det også lettere at rengøre med almindelig sæbe og vedligeholde. Det er en bedre løsning at lakere med lak end olie, da der på olieret gulv kan forekomme pletter, og man kan risikere at pletten bliver siddende.

  DAGM bruger vandbaseret lak. Efter afslibning lakerer vi dit gulv tre omgange. Det gør vi så, der er en god slidstyrke, og så er det mere holdbart. Hvis man nu efter nogle år får nogle overfladiske ridser i lakken, kan man nøjes med at netpolere gulvet og få et nyt lag top lak.

  Vi har også en anden løsning, som er en smule dyrere, hvor vi bruger 2- komponent lak, den holder i længere tid og er mere slidstærk.

  Der er forskellige priser på lak. Lakering er en rigtig god og holdbar løsning. Jo flere lag lak vi anvender, desto længere holder din gulvbehandling sig og med en god slidstyrke.

  Vi hjælper dig gerne med, at vejlede dig i at finde den bedste gulvbehandling du søger, og selvfølgelig skal det også være efter din personlige smag.

  Når man benytter oliering som gulvbehandling, bevarer man træets naturlige overflade og struktur efter en gulvafslibning. Det er nemt at rengøre, og gulvet forbliver naturligt og praktisk.

  En oliebehandling kunne måske være en overvejelse for dig, der søger efter en gulvbehandling, der gør at dit trægulv får en flot glød og et råt udseende.

  Med en oliebehandling er der mange valgmuligheder. Træet kan have en lysere, mørkere eller en mere grålig og kølig glød. Der er mange nuancer at vælge imellem.

  Oliebehandlede gulve skal vedligeholdes lidt mere end lakeret gulve.

  Når du har fået din oliebehandling, skal du opfriske det med lidt oliepleje og genoliering cirka hver andet år. Det afhænger af hvor godt du passer på gulvet.

  Olieret gulv har ikke det samme resultat som lakerede gulve. Olierede gulve er mere ‘’rå’’ med en flot glød og du kan rengøre gulvet meget nemt og hurtigt ved brug af en gulvklud og sæbevand.

  Ved olie kan man nemt få slibespor i gulvet til at blive meget synlige, i forhold til lak hvor der ikke er slibespor. Vi vil sørge for at du får et resultat uden slibespor på dit olierede gulv.

  Ludbehandling er til dig der har trægulv, og gerne vil have et naturligt flot gulv efter gulvafslibning.

  Vi behandler dit gulv med lud, hvilket får træet til at rejse sig. Efter det polerer vi gulvet, så rejsningen i træet forsvinder, hvorefter vi behandler det med sæbe. Derudover er det et billigt alternativ.

  En ludbehandling er også en rigtig populær gulvbehandling. Behandlingen forhindrer gulvet i at få en orange farve, og som får gulvet til at se ældre og gammelt ud. Behandlingen modarbejder det naturlige garvesyre i træet, på den måde undgår man misfarvning ved at få lavet en ludbehandling af dit gulv.

  Hvidpigmentering, er også en mulighed, træets naturlige farve står frem og det har et meget naturligt look.

  Når du har fået en ludbehandling, kræver det, at du vedligeholder gulvet lidt mere end de oliebehandlede og lakerede gulve. Lakerede og olierede gulve kræver ikke ligeså meget vedligeholdelse som et ludbehandlet gulv

  Du kan rengøre et ludbehandlet gulv med gulvklud og sæbevand, det er nemt at fjerne ridser og skader. Det er en stor fordel.

  Når man har behandlet gulvet med lud, er der mange muligheder man kan vælge imellem. At bruge olie ovenpå, lakere eller kun at vaske med sæbe.

  Ludbehandlede gulve er også smudsafvisende, da sæben gør at kalkstenen giver en slidstærk overflade. Det er altid en fordel at lægge olie på ludbehandlet gulv, så gulvet er holdbart i længere tid. Uden olie er træet stadig råt men mættet, derfor er det svært at vedligeholde et ludbehandlet gulv uden olie på.

  Når vi har ludbehandlet dit gulv, skal det tørre i nogle timer. Efter det polerer og støvsuger vi gulvet. Så er dit gulv klar til enten sæbebehandling, olie eller lak. Alle tre muligheder giver et flot resultat.