Gulvbehandling

Hvorfor burde du vælge os til at udføre din gulvbehandling?
Udover vores store erfaring og kompetence sæt, er der:

Professionel og komplet gulvbehandling i København og Sjælland

Vi har hos DAGM mange års erfaring med udførelsen af den komplette gulvbehandling i København til alle vores kunder.

En gulvbehandling er som regel det sidste step i processen på at give dine gamle gulve et helt nyt og flot udseende.

Af den grund kan du til enhver tid stole på, at vi altid kommer med vores ærlige vurdering på servicen af dine gulve. Samt den bedste indsats på din gulvbehandling i København.

Selvfølgelig lytter vi til dig som vores kunde, og i sidste ende er det altid dig, der bestemmer, hvad du ønsker at få lavet.

Men vi er ikke blege for at fraråde dig for at få udført et bestemt gulvarbejde, hvis vi ikke vurderer dit ønske om dine gulve som det rigtige ud fra vores mange års erfaring og faglige kompetencer.
 

Skriv besked ↓

  Gulvbehandling med dine gulves behov i fokus

  Når man arbejder med gulve, er det yderst vigtigt, at man er særdeles detalje orienteret.

  Derfor har vi udformet effektiv 3 steps guide for gulvbehandling, hvilket kommer dig som kunde til gode.

  Processen går ud på, at vi:

  1. Undersøger dine gulve for dets behov.
  2. Vurdering om en eventuelt gulvafslibninggulvafhøvling  eller gulvlægning af et nyt gulv er en nødvendighed.
  3. Rådgivning og vejledning på den bedste og mest optimale gulvbehandling. Uanset, om du ønsker gulvlakering, ludbehandling eller oliebehandling.

  Hvad betyder det så for dig?

  Hos DAGM er det en principiel sag, at effektiviteten altid er i centrum.
   
  Derfor er det en selvfølge for os at god service og høj kvalitet, er kernen i vores arbejde. Kun på den måde kan vi sikre dig den bedst mulige gulvbehandling og gulvservice efter dit gulves behov.
   
  Af den grund undersøger vi altid dine muligheder på den gulvservice, som vil skabe de bedste og mest optimale resultater for dine gulve.
  På den måde sikrer vi, at dine behandlede gulve mindst holder lige så længe, som var de helt nye fra producenten.
  Kontakt os på telefon: 25 51 51 61 og få en uforpligtende snak.

  Pris på din gulvbehandling hos DAGM

  Det kan til tider være den rene jungle, at finde den rette pris for dig på din gulvbehandling.

  Til dels har det en betydning, hvilken slags gulvbehandling du vælger at få foretaget. En ludbehandling har fx andre priser end hvis du ønsker en lakering.

  Samtidig har det naturligvis også betydning, hvor stort et projekt der er tale om. Har du brug for gulvbehandling af alle gulvene i en villa, vil prisen være en del anderledes, i forhold til hvis du blot skal have en gulvbehandling til lejlighedens badeværelse.

  Enhver håndværker vil derfor have brug for at vide en smule om dit projekt, før de kan fastslå dets endelige pris. 

  En gulvbehandling vil med 100% sikkerhed gøre underværker for dit gulv. Dette gælder både for gulvets udseende såvel som dets slidstyrke.

  Det er nemlig laget du lægger ovenpå det afslebne træ, som bestemmer farven, nuancen og hvor resistent overfladen skal være.

  Vores gulvbehandlinger har medført enorm tilfredshed hos vores mange kunder efterhånden, og derfor er vi stadig den foretrukne gulvmand for dem.

  Selvom det lyder for godt til at være sandt, så kan du trygt stole på at vores udførsel af en kompetent gulvbehandling hænger sammen med en ganske fornuftig pris.

  Så hvis du står og har spørgsmål angående vores gulvbehandlinger eller lignende, er du velkomme til at kontakte os. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer, da vi ved at sådan en beslutning ikke træffes med det samme.

  3 betydninger på effektivitet

  1. Vi har til enhver tid fokus på en god dialog og kommunikation med dig som kunde.
  • Det er selve nøglen til god service, fordi en god dialog og kommunikation sikrer os en mere effektiv proces på din gulvbehandling.
  • Det sikrer dig en oplevelse ud over det sædvanlige. 
  • Du vil fra starten af processen være sikker på din gulvbehandlings pris.

  2. Passion for godt håndværk ligger i vores DNA
  • Vi behandler altid dine gulve, som var det vores egne. Af den grund bruger vi gerne ekstra tid på dem, for at opnå det flotteste resultat.
  • Vi udfører aldrig et gulvarbejde, som vi ikke selv ville være 120% tilfreds med.
  • Vi takker aldrig ja til et gulvarbejde, hvis vi ikke føler, at vi kan udføre et gulvarbejde af den højeste kvalitet efter dine behov.

  3. Ærlighed og troværdighed.
  • Vi vejleder dig altid til det bedste gulvarbejde efter dine gulves behov
  • Du kan med sikkerhed have tiltro til, at alle vores aftaler altid vil blive overholdt.
  • Vi fakturerer dig aldrig for ekstra arbejde.

  Gulvbehandlinger

  Når du har fået lavet gulvbehandling hos Dansk Gulv & Malerservice ApS, er der tre mulige efterbehandlinger.

  Lakering, ludbehandling eller oliebehandling

  En efterbehandling af dit gulv er i mange tilfælde fordelagtigt efter man har fået afslebet eller afhøvlet gulvet. Den overfladebehandling, gulvet tidligere har haft, fjernes nemlig ved disse behandlinger, og dit gulv står herefter uden overfladebehandling, hvilket gør det ekstra udsat.

  Når du får foretaget en efterbehandling, bliver dit gulv igen slidstærkt og i stand til at stå i mod fedt og snavs. Den rette type gulvbehandling vælges typisk på baggrund af mange forhold, som fx personlig smag, slidstyrke, rengøring, træsort og gulvtype.

  Behandlingerne kan bruges til alle slags trægulve, men fordi at træerne har forskellige slags farver og struktur vil resultatet selvfølgelig blive meget forskelligt.

  Har du spørgsmål omkring forhold til priser, eller har du brug for noget vejledning, så står vi til rådighed og er klar til at hjælpe dig.
  Vi sørger for, at du får lige det gulv du ønsker dig.

  Vi anvender produkter, Juncker, trip trap, Faxe med flere miljøvenlige produkter. Det er vigtigt for os at beskytte miljøet og at give dig det bedst mulige resultat i behandlingen af dit gulv.
  Vores produkter er ekstra slidstærke og giver et smukt resultat.

  Skal dit gulv afhøvles eller afslibes? Mange kunder er i tvivl, og vi er klar til at hjælpe dig.

  Gulvafhøvling af gulve skal altid ske, hvis dine gulve er meget skæve, kraftige limrester, spartlet ud, dybe ridser, større skader eller ferniseret.

  Afhøvling af gulve kan kun laves på trægulve, dog ikke på parketgulve eller lamelgulve. Hvis du får afhøvlet dit gulv, kan du ikke efterbehandle gulvet, da en afhøvling bearbejder trægulvet meget groft mellem 2 – 4 mm af gulvets overflade, og gør gulvet klar til gulvafslibning og derefter til efter behandling.

  Når du udfører en afhøvling på dit gulv, fjerner du alt det gamle på overfladen som f.eks. lak, fernis og mange års lag snavs, som ligger ovenpå dine trægulve. Snavset skal høvles af, da det er svært at slibe med et flot resultat.

  Kontakt os

  Hvis det lyder som om en gulvbehandling kunne være noget for dig, så er vi klar til at hjælpe. Vi ved at det kan være svært at navigere rundt i håndværker-verdenens store mængde forskellige services og tilbud, og at det ikke altid er lige nemt at finde ud af hvad der er bedst i sin egen pågældende situation. 

  Hvis du har brug for vejledning eller rådgivning med hensyn til dit gulv, kan du derfor med ro i sindet kontakte os i dag! Vi er tilgængelige på telefon 25 51 51 61, mail kontakt@dagm.dk eller via vores kontaktformular, hvor du bruger 2 minutter på at beskrive din situation, og så vender vi tilbage til dig. Uanset hvordan vi tales ved, udarbejder vi, efter din henvendelse, et 100% gratis og uforpligtende tilbud på din fremtidige gulvbehandling!