Gulvlakering

Vi har næsten to årtiers erfaring med gulvlakering og andre gulvbehandlinger.
Vores kunder vælger som regel os, ud fra visse faktorer som f.eks.:

Gulvlakering - Den optimale metode at beskytte dit gulv

En gulvlakering har til formål at gøre dit gulv slidstærkt – og ikke desto mindre flot og en fornøjelse at se på. Et almindeligt trægulv vil der blive trådt mange skridt, slæbt mange stole og lignende på med årene. Af dén simple årsag, er det utroligt vigtigt at få en god beskyttelse.

 

Kort fortalt vil en lakering af dit gulv være et yderst fornuftigt valg, så du er sikret flotte gulve mange år frem i tiden. 

Hos DAGM er vi eksperter i at beskytte dine gulve. Med vores mange års erfaring og høje ekspertise indenfor gulvlakering er du hos os garanteret en lakering af den højeste standard. Trænger dit gulv derfor til en optimal beskyttelse, kan du trygt stole på os.

 

Kontakt os på telefon: 25 51 51 61 og lad os hjælpe dig med din gulvlakering.

 

Skriv besked ↓

  DAGM - eksperter i
  gulvlakering i København

  Vi er eksperter til at udføre din gulvlakering i København. Så hvis du står og mangler en til at udføre netop dette, så er du kommet til det helt rette sted.

  Vi står altid klar til at afhjælpe din situation, da vi elsker at være med til at forvandle dit gamle slidte trægulv, til et smukt og fornøjeligt underlag, som du kan fryde dig over at gå på og vise frem til dine nærmeste.

  Med vores erfaring på efterhånden 20 år, har vi beskæftiget os med gulvservice hos både virksomheder, privatpersoner og offentlige institutioner.

  Vi kan derfor med vores store erfaring og utallige af succesfuldt afsluttede opgaver kalde os selv for eksperter indenfor gulvlakering i København.

  Hos Dansk gulv- og malerservice går vi meget op i effektivitet og tempo – vi går dog aldrig på kompromis med høj kvalitet. Så lige så snart du har fået booket en tid hos os, kan du roligt regne med, at du står med et helt forvandlet gulv inden længe.

  Vi har haft med alle salgs behandlinger af trægulve at gøre gennem de sidste årtier. Vi går altid ind til opgaven med åbent sind og blod på tanden, hvilket resulterer i, at du som kunde med garanti, vil blive efterladt med et tilfredsstillet sind, når vi er færdige med din gulvlakering i København.

  Få en fordelagtig
  pris på gulvlakering

  Et nyt gulv kan være rigtig flot, men kan også ende med at koste dig mange penge – det ved vi, men en gulvafslibning og en efterfølgende gulvlakering har en mere fordelagtig pris for dig.

  Mange kigger nemlig på deres gulve og tænker, at de er gamle og slidte, og derfor ikke dur til noget længere. Det er dog langt fra altid tilfældet.

  En gulvafslibning efterfulgt af en gulvlakering kan gøre en kæmpe forskel for dit gulvs udseende, og vil aldrig koste dig det hvide ude af øjnene, som et nyt gulv hurtig kan komme til.

  Vores gulvlakeringer har skabt stor tilfredshed blandt vores mange kunder, og vi vil med stor sandsynlighed være deres foretrukne gulvmand næste gang, de skal have lavet gulve, da vi også er i stand til at give dig en fordelagtig pris på gulvlakering.

  Vi har i Danmark rigtig mange gamle bygninger, hvor der er blevet lagt trægulve. Disse kan med al sandsynlighed piftes op igen og igen – mange flere gange end du tror.

  Så hvis du står, og er i tvivl om hvorvidt, du skal have nyt gulv, eller bare har brug for, at vi kommer forbi og bringer det tilbage til live gennem en gulvlakering til en god pris.

  Så kontakt os endelig pr. telefon 25 51 51 61, mail, Facebook eller via vores kontaktformular.

  gulvlakering på trappe

  Professionel rådgivning og vejledning efter dit behov

  Vi har hos DAGM altid fokus på at have en god dialog og kommunikation med dig.

   

  Det mener vi, er nøglen til, at vi kan tilbyde dig det bedste og mest optimale slutresultat på dit gulvarbejde.

   

  Ingen gulve er ens, og derfor vil din rådgivning og vejledning heller ikke være det. Og med vores mange års erfaring som gulvfirma, kan du trygt stole på, at vi altid giver dig en personlig service efter dine og dit gulves behov.

   

  Hos os ser vi det som god kunderådgivning, når vi fraråder dig at få udført et bestemt stykke gulvarbejde, eller hvis vi ikke ser dit ønske som værende det mest optimale valg for dine gulve.

  Én ting kan du være sikker på – vi lytter altid til dig, og i sidste ende er det altid dig, der bestemmer, hvad du ønsker at få lavet. Vi er her dog for at hjælpe dig, og det vil vi gøre gennem hele processen. Fra start til slut.

  Af den årsag er du hos os garanteret en professionel og ærlig rådgivning samt vejledning.

   

  Ønsker du vores ekspertise og rådgivning til dine gulve? Kontakt os på telefon: 25 51 51 61.

  Lakering af forskellige trægulve

  Vi kan udføre lakering på en bred vifte at forskellige træsorter. Så uanset om dit gulv er af lyst eller mørkt træ kan du således få en lakering, som giver en god holdbarhed til gulvet. 

  En lakering på lyse gulve er meget venlig at indrette med, da det går godt til inventar og møbler som både kan være lyse og mørke. Med en lakering på mørkere træ vil du kunne få en stil og indretning, som er byder meget på det varme, afslappende og eksotiske miljø. 

  De forskellige typer af lak

  Når vi skal udfører lakering på dine trægulve, så tager vi højde for dig og sætter dine behov i højsædet for det gode resultat. Dermed finder vi i samråd med dig, frem til den type af lakering, som der der passer dig og din stil bedst. 

  Ligeledes kan vi påføre et bredt udvalg af forskellige typer af lakeringer. Der er stor forskel på om du vil have en blank eller mat lakering. Et mat lakering kan give rolig og afslappende effekt i et rum. En blank lakering kan være med til at give et tregulv mere afspejlinger og en flot overflade. 

  Fælles for disse to er at de giver et flot æstetisk udtryk i rummet, samt et gulv som er både mere holdbart og nemt at vedligeholde. 

  De rette teknikker

  Vi påfører en unik lakering på dine gulve med de rette teknikker, som sikrer dig et yderst tilfredsstillende slutresultat. Vi er meget grundig i den forebyggende proces, som er nødvendig inden igangsættelsen af selve lakeringen. Her indgår der f.eks. en omhyggelig rengøring af gulvet. 

  Til selve lakeringen har vi den rette knowhow til den perfekte anvendelse af lakken til dit trægulv. Dermed er vi i stand til at maksimere lakeringens rækkeevne med øje for det perfekte slutresultat

  Tørretid

  Hvis du vælger at få udført lakering af dine gulve, kan det ikke undgås at der vil en tørretid inden gulvet kan bruges. Men frygt ej, for du kan nemlig allerede gå på gulvene 5 til 6 timer efter selve lakeringen er blevet pålagt. 

  Dertil vil der så gå 1 til 2 dage, før du må anbringe møbler på det ny lakerede gulv. Til at gulvet er blevet kemplet hærdet, vil der gå en uges tid. Derefter har du et æstetisk flot og holdbart gulv, som kan bruges igen til fuld afbenyttelses. 

  Hvorfor er en gulvlakering et godt valg?

  En lakering af dine gulve er en rigtig god løsning, hvis du ønsker et gulv, der blandt andet er:

  • Nemt at rengøre
  • Nemt at vedligeholde i hverdagen
  • Behageligt at gå på
  • Kan modstå daglig brug og slitage
  • Og meget mere


  Med en gulvlakering bliver dit gulv utroligt modstandsdygtigt samtidigt med, at overfladen får et smukt og mere eksklusivt udseende.

  Derudover er en gulvlakering en god løsning, hvis du ønsker at vedligeholdelsen af gulvet bliver let som en leg. Dette skyldes at en lakering af dit gulv resulterer i en nemmere rengøring fremover.

  Mange ældre gulve kan faktisk reddes med en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, hvorefter der afsluttes med en lakering af dit gulv, da det er lakken, der giver gulvet det flotte look.

  En gulvlakering er især en god mulighed og metode, hvis du lige er flyttet til et nyt hjem, eller har fået nyt gulv i din bolig. Her er det en oplagt mulighed at få passet ekstra godt på dit gulv.

  flot gulvafslibning med gulvlakering

  Lakering af dine gulve med dit behov i fokus

  Når man arbejder med lakering af gulve, er det yderst vigtigt, at man er særdeles detalje orienteret. Det kræver nemlig en del forsigtighed, præcision og øje for detaljen at udføre en gulvlakering til perfektion.

  Derfor har vi udformet en effektiv 3 steps proces, hvilket kommer dig som kunde til gode.
  Processen går ud på, at vi:

  1. Undersøger gulvets behov – hvad har det brug for og hvad ville det have godt af?.
  2. Vurdering om en eventuel gulvafslibning, gulvafhøvling eller gulvlægning af et nyt gulv er en nødvendighed.
  3. Din aftale på dine gulve.