Kvalitets malerarbejde
i København

Hos DAGM udfører vi næsten alt form for malerservice der kan tilbydes på markedet. Vi dækker hele København og hjælper både privatpersoner, virksomheder og foreninger.

Hvis du ønsker det bedste af det bedste inden for maling af vægge, lofter og paneler, så er det os du bør tage fat i.

Vores tid bliver brugt produktivt og vi går ikke før du har fået et smil på læben, samt er tilfreds med arbejdet. Som kvalitetsbevidste malere, udfører vi altid vores arbejde med stor garanti!

Skriv besked ↓

  Vi tilbyder:

  Følgende former for malerservice tilbydes:

  – Maling af lofter og vægge

  – Maling af træværk

  – Fuldspartling og opsætning af filt mm.

  – Rådgivning af farvevalg, samt planlægning

  Malerarbejde vi typisk udfører

  Som set ovenfor, kan vi her hos Dansk Gulv & Malerarbejde hjælpe med en stor palette af opgaver, når det kommer til malerservice. Vi dækker hele København og heriblandt udfører vi som eksempel disse opgaver:

  – Maling af lejligheder

  – Maling af villaer

  – Malerarbejde ved ombygninger og tilbygninger

  – Malerarbejde ved nybyg

  – Maling ved forsikringsskader

  – Underentrepriser

  – Hovedentrepriser

  Maling af lofter og vægge

  Er du i gang med en renovering eller trænger du bare til at få malet? Maling af lofter og vægge kan ofte være en lang og besværlig proces. 

  Det er f.eks. et stort arbejde at dække ordenligt af. Og det er især vigtigt angående maling af lofter. Vi har stor erfaring inden for dette og vi kan dækker ordentlig af. 

  Dermed sikrer vi dig, at du ikke får malerpletter på dit gulv eller inventar. Med os får du en ydelse som er baseret med hensigten på en effektiv og professionel eksekvering, hvor kvaliteten er i højsædet. 

  Maling af træværk

  Skal du have malet træværk? Det kan mange gange være svært at blive klog på, hvilket maling som egner sig bedste til det træværk man skal have malet.
   
  Der er også stor forskel efter hvad træværket skal bruges til. Er det træværk til udendørsbrug, så skal træværket oftest have en behandling, inden det kan males. 
   
  Vi har gennem årene malet mange træværker af forskelligt slags træ, som både skulle anvendes indendørs og udendørs. Det resultater vi leverer, vil garantere dig et holdbart resultat, som er flot i mange år fremadrettet. 
   

  Fuldspartling og opsætning af filt mm.

  Er du i gang med en renovering eller har du været i gang med en renovering, så vil der i mange situationer kunne opstå mærker eller ridser i væggene. 

  Det er altafgørende at dine vægge er spartlet, så de er helt plan og lige. Det giver et flottere resultat, når der skal opsættes filt eller tapet på væggene. Med en opsætning af filt, tapet eller glasvæv, kan du dermed give forskellige udtryk på vægge. 

  Du kan derved give dine vægge forskellige slags af struktur på din vægges overflader. Det er også med til at skåne væggen og dermed gøre den mere modstandsdygtig. 

  Vi har opsat utallige meter af filt op, gennem vores mange kunder. Med en flot opsætning af filt, tapet eller glasvæv, vil der nu være klar til at blive malet.
   

  Rådgivning af farvevalg, samt planlægning

  Når du skal til at have malet er det vigtigt, at du vælger det rigtige farvevalg til det eller de rum du skal have malet. 

  Vi har gennem vores mange års erfaring, fået opsamlet en enorm knowhow inden for valg af farver. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dette. 

  Når du vælger os til maler opgaver, så stå vi naturligvis altid til rådighed, for at give dig den bedste sparing. Vi rådgiver dig, hvor vi tager højde for dine behov og tilpasser os til den stil som du gerne vil have. 

  Med vores sparing og rådgivning omkring farvevalg, er du således sikret et farvevalg som bygger på rationelle og professionelle begrundelser og overvejelser. Så uanset rummets størrelse og placering, vil vi altid kunne få dit rum til at summe af liv, stemning og gode synergier. 

  Lyder dette som noget for dig. Så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. 

  Ærlighed og gennemsigtighed

  Hos os er en aftale en aftale. Dermed er du sikret dig en malerfirma som bygger på ærlige værdier. Der vil således ikke være nogen form for skjulte gebyrer eller tillæg. 

  Det  er noget vi gør en dyd ud af for alle vores kunder. Vi går op i at yde en god kvalitet og service, som skaber gode rammer for både nuværende og nye kunder.